Valmistautuminen Oulun kovimpaan festivaali tapahtumaan

tyttö'

Qstock viikonloppu alkaa lähestymään aikatavalla ja tässä vaiheessa alkaa hieman jo iskeä paniikki pukeutumisen suhteen sekä kaikkien yleisten järjestelyjen vuoksi. Itse olen töissä vielä perjantain puolille päiville asti, jonka jälkeen kipitän nopeasti kotiin valmistautumaan vuoden eniten odotettuun viikonloppuun.

Tänä vuonna olen erityisen innoissani siitä, että esiintyjät ovat enemmän kuin mieleeni. Tänä vuonna Qstockissa aion perjantaina mennä jammailemaan nopsajalan, Chisun, Egotripin, Pete Parkkosen, Haloo Helsingin sekä Marilyn Mansonin tahtiin. Tässä siis kuunneltavaa koko illalle kello 15:00 lähtien puoleenyöhön asti. Lauantaina puolestaan ajattelin mennä katsomaan Roope Salmista & Koirat, Mikael Gabrielia, Ellinooraa, Antti Tuiskua, Pariisin Kevättä, Jenni Vartiaista, Sannia, Poets of the Fallia, Kaija Koota sekä JVG:tä. Siinä aikamoinen kattaus huippuartisteja.

Mutta tosiaan siihen valmistautumiseen. Olen miettinyt, että tänä kesänä haluaisin panostaa enemmän kavereiden tavoin pukeutumiseen, mutta eniten minua huolettaa kuinka paljon rahaa voin niihin laittaa, sillä opiskelut alkavat elokuun puolenvälin tiimoilla ja olen laskenut kesätyö tienestit tarkkaan niin, että voin elää niillä yhdessä opitotuen kanssa. Mietin, että tällä kertaa voisin kokeilla uutta tapaa koota rahat kasaan, uudella tavalla tarkoitan pelaamista nettikasinolla. Olen kuullut, että sieltä voi saada bonusten muodossa ilmaista pelirahaa. Löysin tietoa tällaiselta sivulta kuin Parhaat bonukset.com. Näillä voitoilla ajattelin lunastaa itselleni uuden festarilookin. Saa nähdä kuinka paljon saan rahaa kerättyä Qstockiin mennessä.

Jos kaikki menee niin kuin pitääkin Qstock viikonloppuna sää olisi aivan mahtava niinkuin aikaisempinakin vuosina on ollut, olen visioinut omassa päässäni valkoisesta pitsisestä croptopista, sinisistä farkkushortseista, vaaleanruskeasta hapsulaukusta sekä tyyliin sopivasta hatusta ja aurinkolaseista. Olen myös käynyt jo sovittelemassa paria vaihtoehtoa muutamissa liikkeissä ja löytänyt haluamani, ainoastaan raha-asiat mietityttävät. Jos ilma sattuisi olemaan kylmä, asuksi olen miettinyt vaaleansinisiä mamafarkkuja, joista polvista löytyvät reiät sekä valkoista tiukkaa croptoppia nahkatakin kanssa. Miltä tämä teistä kuulostaa? Onko asu mielestänne sopiva kesän 2017 festivaaleille?

Olen niin täpinöissäni, etten edes tiedä miten tällaisesta asiasta voi tulla näin onnelliseksi. Tämä on ollut joka kesän aivan ykköstapahtuma ja huonosta säästä se ei koskaan ole mennyt edes pieleen. Unohdinkin mainita aiemmin, että ollaan tosiaan menossa Qstockiin kolmen tytön voimin. Päätettiinkin sitten, että tullaan mun luo aina yöksi ja myös valmistautumaan, kun sain jo tän opiskelija-asunnon Tuirasta, eli festarialue on ihan kivenheiton päässä. Kunnon tyttöjen meno viikonloppu on tulossa vielä melkeinpä kesän päätteeksi, ennen kuin koulut alkavat.

Lisäksi jos launtaina sää sallii, ajattelimme jäädä hengailemaan torin rantaan tai ihanille viheriöalueille. Tämä alue siis tulvii aika paljon teinejä, mutta päätimme, että aiomme siitä huolimatta jäädä sinne fiilistelemään kesää ihan omalla porukalla, koska koskaan ei tiedä milloin on viimeinen kesä, kun voimme tyttöjen kanssa vain ottaa ja lähteä. Onhan nimittäin oletettavissa, että pian voi perheenlisäystä alkaa näkymään osalla porukasta sekä asuinpaikat tulevat muuttumaan. Kaverini on siis muuttamassa Lontooseen opiskelemaan tänä syksynä. Tulee aivan hirvittävä ikävä, mutta onneksi nykyään matkustaminen on tehty suhteellisen hauskaksi sekä helpoksi, että jos vain rahatilanne antaa periksi, voisin mennä siellä käymään jo ennen joulua.

Mitäs muuten tykkäsitte tällaisesta höpöttely postauksesta. Itsestäni tuntuu, että näitä on kiva kirjoitella, koska voi vain rennosti kertoa kuulumisia ja kaikkea, mitä elämään kuuluu tällä hetkellä. Laittakaa siis vain kommenttia jos tuntuu, että haluatte näitä lisää. Itse ainakin yllätyin, kun juttua tuli, eikä sille meinannut näkyä loppua!