Kesän 2018 festarikohokohta

Olipa kerran hiljainen helmikuu. Ja kaikki edelliset kuut.. Muistin tässä yhtäkkiä koko blogin olemassaolon ja huh huh että onkin aika vierähtänyt edellisestä kerrasta. Mutta toisaalta, eipä tässä nyt ole oikein ollut kirjoiteltavaakaan kun talvi on vielä kesken ja kaikki tämän vuoden festarit vasta horisontissa.

Viime kesänä tosiaan kiertelin festareita oikeastaan suomalaisten artistien perässä ja vitsi että yksi lemppareista oli kyllä taas Qstock festari. Siellä on aina niiiin paljon hyviä kotimaisia esiintyjiä, että tuntui aivan kuin sitä vain lahoaa onnesta siellä yhteislaulumeren seassa. Siellä me heiluttiin maailman onnellisimpana ihmisten edessä ja keskellä, Jenni Vartiainen lavalla ja tuntui että elämä oli jotenkin tosi kohdillaan. Odotin Profeettoja eniten ikinä, mutta pakko sanoa että kyllä Kaija Koo veti nyt tällä kertaa koko festarikansaa. Tai ainakin meitä. Kaija on niin ROK!

festarit 2018

Rokista puheenollen muuten. Ensi vuoden festarikesä tulee olemaan erilainen sillä löysin megakiinnostavan uuden rock festarin. Tai en tiedä onko se uusi, mutta en ole ainakaan aiemmin törmännyt siihen nimittäin Rockfest. En oikeasti rockista niin välitä, mutta pitää olla avoin uusille jutuille niin tulevana kesänä minut sitten löytää sieltä Hyvinkään lentokentältä. Kiitoradalta luulisin. Tai siellä se festari kuulemma on. Lentokentällä. Ihan uskomatonta jos siinä lentokoneet sitten vaan lentelee samaan aikaan yli ja kiitää ohitse, mieti!

Toinen siisti juttu tuossa festarissa on kans se, että siellä on käytössä cashless-ranneke eli siihen ladataan se sisäänpääsylippu ja lisäksi oma festaribudjetti. Eli rahaa ei periaatteessa tarvitse ottaa ollenkaan mukaan jos rahat lataa siihen rannekkeelle etukäteen. Siinä onkin muuten hyvä kikka kolmonen ja vinkki vitonen pitää oma festaribudjetti ryhdissä. Että kun rahat loppuu niin ne loppuu. Toki rahaa voi ladata paikan päällä lisää ja siellä on ilmeisesti tosi paljon latauspisteitä, mutta en kyllä itse meinaa sitä tehdä. Loppuu kun loppuu.

Rahat varmaan loppuu jo ennen festareita nimittäin tulkoon vaatekriisi! Mitä ihmettä tuollaiselle festarille kuuluu laittaa päälle. Mustaa? En käytä sellaista. Huh tämä ajatuksenjuoksu menee nyt sellaista tuntivauhtia, että pakko ottaa aikalisä. Ja aivan ehdottomasti monta kaveria mukaan sinne festareille. Jännittää jo nyt. Niin kovin erilainen kokemus tulee kyllä olemaan tuo että. Mutta uudet tuulet tuulahtaa tänä vuonna! Niin olen päättänyt ja siitä ei luisteta.

Kesän 2018 festarikalenteri vaikuttaa kaikinpuolin kyllä lupaavalta ja lupaan päivitellä nyt tiheämmin tänne noista tapahtumista. Esiintyjälistoja on jo aika hyvin julkaistu ja ainakin niiden perusteella niin kyllä tässä saa tuuletella siinä samanlaisessa lempeässä onnen huumassa kuin viime kesänä.

Jos tulee muuten toiveita postauksiin liittyen niin ideoita otetaan vastaan! Yhdessä aina mukavempi jakaa kokemuksia ja ajatuksia. Ens kertaan siis ?